Tweedaagse Enneagramtraining

 

Op 5 en 6 juni jl. organiseerden wij een tweedaagse enneagram training, die fantastisch was. Als onderdeel van een integrale jaartraining hebben we recent de inzichten van het enneagram* behandeld en zonder uitzondering heeft het aan alle deelnemers verdiepende inzichten gegeven over persoonlijkheid, persoonlijke motivatie en voorkeuren. Integraal betekent aandacht voor je innerlijke en je uiterlijke leven. Vaak benadrukken we de uiterlijke aspecten en gaan al beter eten, gezonder bewegen etc. aandacht voor het innerlijke leven is van zeker zo groot belang. Zonder zowel uiterlijke als innerlijke ontwikkeling samen treedt geen persisterende verandering en ontwikkeling op.

 

Het enneagram geeft je diepgaande inzichten op je eigen persoonlijkheid, je vermijdingen, je afweer, je innerlijke motivatiepatronen en je voorkeuren. Wat veroorzaakt je terugtrekken of afsluiten? Welke mensen roepen een allergie bij je op? Tijdens deze twee dagen ben je uitgenodigd dieper te kijken naar jezelf. Dit leidt tot meer zelfkennis en zelfinzicht en zicht op de patronen en valkuilen van de ander.

 

Spirit First is een centrum voor bewustzijnsontwikkeling*. In onze wekelijkse activiteiten hebben we in al onze activiteiten aandacht voor de dimensie van bewustzijn en verdiepen we ons in persoonlijkheidskenmerken. Het enneagram is een eeuwenoud model voor persoonlijkheidsontwikkeling en geeft een bijzondere kijk op de manier waarop we denken, doen, voelen, leven, communiceren en overleven. Zicht op je eigen patronen stelt je in staat te groeien en volwassen te worden. Volwassen betekent hier de volledige verantwoordelijkheid dragen voor al je handelingen, voor je acties en je woorden. Wat je niet ziet kan zich niet ontwikkelen.

In het najaar zal deze training herhaald worden. Nieuwe data volgen nog.

 

Data: vrijdag ..... 14.00 tot 17.30 uur en van 19.00 tot 22.00 uur

en zaterdag ...... van 09.00 tot 12.00 uur

 

Prijs: €125,- en voor een heerlijke maaltijd op vrijdagavond wordt gezorgd

 

Plaats: Molenweg 2 te Nederasselt

 

Voor meer informatie: info@meeander.nl of 024 6425983

Maximaal aantal deelnemers: 20

Joop de Vette

 

 

 

 

  •  

 

Mission statement: “Spirit First” is het centrum voor bewustwording, ontwikkeling en gezondheid vanuit een evolutionair, spiritueel en kosmocentrisch perspectief. Hier vind je de leerplek die traditionele spiritualiteit op eigentijdse wijze combineert met evolutionaire inzichten en persoonlijke verantwoordelijkheid. Met als kernwaarden integriteit, autonomie, samen werken en samen leven creëren we een nieuwe waarde-gedreven en toekomstbestendige cultuur met mensen die verantwoordelijkheid nemen en bezield leiderschap tonen. Daarmee dragen we bij aan de duurzame ontwikkeling van een steeds betere wereld.