Bewustzijnsontwikkeling in liefdesrelaties

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaties bepalen voor een belangrijk deel de kwaliteit van je leven. Van al deze relaties is de relatie met je geliefde een van de belangrijkste. Aandacht en tijd hebben voor en werk maken van je relatie hoort dan ook een essentieel onderdeel te zijn van je leven, aangezien jouw liefdesrelatie een enorme bijdrage kan zijn aan vervullend leven. 

 

In onze cultuur is het niet vanzelfsprekend om veel aandacht te hebben voor het onderhouden en verdiepen van openheid, integriteit, intimiteit en zelfonderzoek in je relatie (samen en ook met dierbare vrienden). Veel mensen zijn elkaar ergens onderweg in de relatie kwijtgeraakt. Of zoals Bomans het beschreef: “mijn partner is een prachtig boek maar ik heb het al uit”.

Wat creëert een gezonde en bevredigende liefdesrelatie? Hoe kun je ervoor zorgen dat je telkens nieuwe hoofdstukken kunt toevoegen aan je boek en wat maakt dat je samen benieuwd bent naar de toekomst?

Al lang leeft bij ons het idee een workshop te organiseren waarin allerlei aspecten van een gezonde relatie aandacht krijgen en waarin we in een veilige atmosfeer, ruimte creëren voor zelfonderzoek en ontwikkeling. 

 

Deze workshop helpt je met nieuwe ogen naar jezelf en jouw geliefde te kijken, in eerste instantie door zelfonderzoek en later ook door gezamenlijke verdieping om zo je relatie nieuw leven en nieuwe passie in te blazen. Spreekt dit jou aan, dan ben je van harte uitgenodigd. 

AnneMarie Wiltingh en Joop de Vette verzorgen deze training. Zij zijn intussen bijna 40 jaar samen en hebben 3 dochters en binnenkort 2 kleinkinderen. AnneMarie en Joop zijn professioneel al 20 jaar actief met trainingen op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, mindfulness en integrale gezondheid.

Zie o.a. www.meeander.nl en www.spiritfirst.nl.

 

Datum:            vrijdag 28 oktober van 14.00 tot 22.00 uur (diner inbegrepen)

                        Zaterdag 29 oktober van 9.00 tot 12.00 uur

 

Kosten:            € 295,- per stel en er is maximaal ruimte voor 10 stellen

 

 

Voor wie is deze tweedaagse?

Voor mensen

-          die meer intimiteit en diepte en vreugde zoeken in hun relatie

-          die bewustzijnsontwikkeling zien als een gezamenlijk pad

-          telkens weer willen kijken naar nieuwe uitdagingen samen

-          onbesproken onderdelen van samenzijn weer integraal onderdeel willen maken

 

Deze tweedaagse is niet voor mensen in een relationele crisis en ook niet voor mensen die hier een ideale gelegenheid zien hun partner te veranderen.

 

Het is onze intentie om deze workshop in de toekomst vaker te organiseren en vervolgbijeenkomsten te plannen. Na deze training zal duidelijk worden of vervolgprogramma gewenst zijn.  

 

Heb je vragen of wil je een informatie gesprek of wil je jezelf aanmelden mail dan naar: info@meeander.nl

 

AnneMarie Wiltingh en Joop de Vette