Integraal Herstel; Integrale Verslavingszorg

 

Voor Wie

Je realiseert je dat je klem zit in je verslaving. Je weet je geen raad en weet niet welke weg te bewandelen om verslavings-vrij te leven. De wil is er wel, maar alleen lukt het niet. Er is een andere uitdagende weg, die volledig commitment vraagt: Integraal Herstel.

 

Onderken je verslaving

Integraal Herstel biedt een programma voor mensen die zelf onderkennen verslaafd te zijn of een probleem te hebben op het gebied van verslaving en zich open stellen hier iets aan te gaan doen. Wij richten ons op een breed spectrum aan verslavingen, van alcohol tot social media, en alles wat daar tussen ligt. 

 

Herstel van binnenuit

Integraal Herstel biedt een ander levensinzicht, waarbij integriteit, respect en verantwoordelijkheid, belangrijke motieven vormen om verslavings-vrij leven te gaan leven. Het programma maakt daarvoor gebruik van een integrale aanpak, waarbij de mens in al zijn facetten als uitgangspunt wordt genomen, dit in tegenstelling tot de reguliere verslavingszorg. Er wordt gewerkt aan fysieke, geestelijke, emotionele en spirituele groei en ontwikkeling.

 

Stevig fundament

Hiertoe zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met deskundigen die het gedachtegoed van Integraal Herstel delen. Door de aanpak op al deze fronten krijgt het loskomen van de verslaving een steviger fundament. Door het continueren van het programma wordt terugval teruggebracht tot een minimum.

Naast aandacht voor de verslaafde zelf wordt er ook aandacht besteed aan gezin en andere naasten. Niet in de laatste plaats bieden wij uitgebreide ondersteuning aan cliënt en werkgever, met het doel de werkverhouding te optimaliseren 

 

 

© 2020 door Spirit First  gemaakt met  Wix.com