Bestuur Spirit First //

 

Hartelijk dank Huub Geerlings voor het maken van de foto's

Joop de Vette | Voorzitter Spirit First

 

​Integraal arts

 

Joop de Vette is integraal huisarts en pionier op het gebied van evolutionaire gezondheidszorg en spiritualiteit.

Als student Evolutionaire Verlichting ervaar ik dit leven van voortdurende ontwikkeling als een verantwoordelijkheid en een voorrecht. Zo wil ik bijdragen aan een nieuwe cultuur, waarin moraliteit, integriteit en spiritualiteit kernwaarden zijn. Daarvoor wil ik voortdurend beschikbaar zijn.

Frans van Raamsdonk| Penningmeester Spirit First

 

Na 44 jaar bikkelen in de verzekeringsbranche en vervolgens in de bankwereld is nu de heldere intentie duidelijk: in actie genieten van vrijheid en in actie dienstbaar zijn onder andere als penningmeester bij Spirit First.

Met het kiezen voor Spirit First naast andere bestuurstaken op het gebied van sport, antroposofie en goede doelen en me het ermee verbonden voelen kwam ook het mediteren voorbij wat mij brengt in een staat van stilte en ontspanning.

Een van de evolutionaire aspecten die mij het meest aanspreekt en ik tot mijn motto en handvat in actie gemaakt hebt: ALLES AANKIJKEN EN NIETS VERMIJDEN.

Ferd van den Breemer | Bestuurder Spirit First

 

Coördinator Integraal Herstel en behandelaar

 

Ferd van den breemer[1948]studeerde Werktuigbouw en Bedrijfskunde. Vervulde verscheidene internationale management functies op het terrein van algemeen management/sales en marketing. Kwam door het vele reizen in contact met veel soorten verslavingen. Verdiepte zich in diverse behandelmethodieken en is uitgekomen op integrale behandeling als voor hem de meest effectieve manier. Begeleidt reeds jaren verslaafden en biedt hen een nieuw perspectief,waarbij respect,verantwoordelijkheid,moraliteit en integriteit de basis zijn voor een verslavingsvrij leven.

AnneMarie Wiltingh | Bestuurder Spirit First

 

Mindfulness Trainer

 

AnneMarie Wiltingh is een gepassioneerd mindfulnesstrainer met een achtergrond in het onderwijs. Zij deed opleidingen in NLP, sjamanisme, mindfulness, Spiral Dynamics en Evolutionaire Verlichting. Evolutionaire Verlichting is nu haar belangrijkste inspiratiebron is.

 

Zij is mede eigenaar van Meeander, Centrum voor Gezondheid en Bewustzijnsontwikkeling, en het is haar kwaliteit en wens om mensen zich welkom en thuis te laten voelen.

 

Zij verzorgt mindfulnesstrainingen voor professionals in de gezondheidszorg, cliëntgroepen en kinderen. Daarnaast begeleidt zij mensen op hun ontwikkelingspad

Patricia Bender | Bestuurder Spirit First

 

Mijn passie (visie)

Het managen van een verandering, project of team is een samenhangend geheel van plannen maken, motiveren, richting/sturing geven, luisteren en "er zijn" voor medewerkers, mensen laten (op)bloeien en het verbinden van verschillende belangen.

 

Mijn dromen (ambities)

Organisaties stimuleren, faciliteren en ondersteunen tot ontwikkeling/ verandering in beleid, processen en stijl van leidinggeven. Vanuit vertrouwen en respect werken aan een gemeenschappelijk doel teneinde een betere woon -en leefomgeving van de cliënt(en) te realiseren. Door de focus op de mensen in de organisatie te leggen, zal dit de organisatie "bezielen" waardoor de organisatie blijvend ontwikkelt en versterkt. Organisaties helpen met veranderingen in het kader van systemisch en relationeel werken, zodat mensen in zorgsituaties vraaggericht, duurzaam en preventief geholpen zijn aan de hand van de evidence-based methode Familiezorg.

© 2020 door Spirit First  gemaakt met  Wix.com 

 

Voor een afspraak bel

024-6425983​