Bestuur Spirit First //

 

Hartelijk dank Huub Geerlings voor het maken van de foto's

Joop de Vette | Voorzitter Spirit First

 

​Integraal arts

 

Joop de Vette is integraal huisarts en pionier op het gebied van evolutionaire gezondheidszorg en spiritualiteit.

Als student Evolutionaire Verlichting ervaar ik dit leven van voortdurende ontwikkeling als een verantwoordelijkheid en een voorrecht. Zo wil ik bijdragen aan een nieuwe cultuur, waarin moraliteit, integriteit en spiritualiteit kernwaarden zijn. Daarvoor wil ik voortdurend beschikbaar zijn.

Frans van Raamsdonk| Penningmeester Spirit First

 

Na 44 jaar bikkelen in de verzekeringsbranche en vervolgens in de bankwereld is nu de heldere intentie duidelijk: in actie genieten van vrijheid en in actie dienstbaar zijn onder andere als penningmeester bij Spirit First.

Met het kiezen voor Spirit First naast andere bestuurstaken op het gebied van sport, antroposofie en goede doelen en me het ermee verbonden voelen kwam ook het mediteren voorbij wat mij brengt in een staat van stilte en ontspanning.

Een van de evolutionaire aspecten die mij het meest aanspreekt en ik tot mijn motto en handvat in actie gemaakt hebt: ALLES AANKIJKEN EN NIETS VERMIJDEN.

Ferd van den Breemer | Bestuurder Spirit First

 

Coördinator Integraal Herstel en behandelaar

 

Ferd van den breemer[1948]studeerde Werktuigbouw en Bedrijfskunde. Vervulde verscheidene internationale management functies op het terrein van algemeen management/sales en marketing. Kwam door het vele reizen in contact met veel soorten verslavingen. Verdiepte zich in diverse behandelmethodieken en is uitgekomen op integrale behandeling als voor hem de meest effectieve manier. Begeleidt reeds jaren verslaafden en biedt hen een nieuw perspectief,waarbij respect,verantwoordelijkheid,moraliteit en integriteit de basis zijn voor een verslavingsvrij leven.

AnneMarie Wiltingh | Bestuurder Spirit First

 

Mindfulness Trainer

 

AnneMarie Wiltingh is een gepassioneerd mindfulnesstrainer met een achtergrond in het onderwijs. Zij deed opleidingen in NLP, sjamanisme, mindfulness, Spiral Dynamics en Evolutionaire Verlichting. Evolutionaire Verlichting is nu haar belangrijkste inspiratiebron is.

 

Zij is mede eigenaar van Meeander, Centrum voor Gezondheid en Bewustzijnsontwikkeling, en het is haar kwaliteit en wens om mensen zich welkom en thuis te laten voelen.

 

Zij verzorgt mindfulnesstrainingen voor professionals in de gezondheidszorg, cliëntgroepen en kinderen. Daarnaast begeleidt zij mensen op hun ontwikkelingspad

Patricia Bender | Bestuurder Spirit First

 

Mijn passie (visie)

Het managen van een verandering, project of team is een samenhangend geheel van plannen maken, motiveren, richting/sturing geven, luisteren en "er zijn" voor medewerkers, mensen laten (op)bloeien en het verbinden van verschillende belangen.

 

Mijn dromen (ambities)

Organisaties stimuleren, faciliteren en ondersteunen tot ontwikkeling/ verandering in beleid, processen en stijl van leidinggeven. Vanuit vertrouwen en respect werken aan een gemeenschappelijk doel teneinde een betere woon -en leefomgeving van de cliënt(en) te realiseren. Door de focus op de mensen in de organisatie te leggen, zal dit de organisatie "bezielen" waardoor de organisatie blijvend ontwikkelt en versterkt. Organisaties helpen met veranderingen in het kader van systemisch en relationeel werken, zodat mensen in zorgsituaties vraaggericht, duurzaam en preventief geholpen zijn aan de hand van de evidence-based methode Familiezorg.

Marian van Raamsdonk |  Bestuurder Spirit First

Webmaster

 

Spirit First betekent Spirit het leidend principe laten zijn in ons Leven. Door de training Evolutionaire Verlichting gingen vragen als: “Wie ben ik” en “Waartoe ben ik hier” voor mij  leven.

 

Wat ik meer en meer ga ervaren is, dat wij niet alleen het product zijn van een ontvouwend proces dat ooit begon en richting heeft, maar dat we ons gaan realiseren dat wij nu degene zijn die richting geven aan dit proces. "Wat houdt dat in". "Wat betekent dat?" " Hoe geven deze glimpen van realisatie, betekenis aan jouw, aan mijn, aan ons leven?" "Wat vraagt dat van ons in iedere minuut?"

Ik ben geïnspireerd, gemotiveerd en dankbaar binnen Spirit First op allerlei manieren bij te dragen, antwoorden te vinden op die vragen en samen een cultuur te vormen die bij wil dragen aan de ontwikkeling van een betere wereld.

 

Als bestuurslid van “Spirit First” en trainer wil ik samen met mensen, deze vragen op zoveel mogelijk manieren onderzoeken en zo bijdragen aan het ontstaan van nieuw bewustzijn, het mede ontwikkelen van een nieuwe cultuur met hoge morele waarden door samenkomen voorbij ego.

 

Mijn specifieke bijdrage hierin is komt tot uitdrukking op de woensdagochtend, in de vrouwengroepen, mede organiseren van de cursus Bewust Mantelzorg en de ontmoetingsavonden op de donderdagavond. 

Joop Obelink |  Bestuurder Spirit First

Evolutionair ;-)

 

Spirit First heeft van mij een evolutionair gemaakt. Het heeft mijn perspectief op het leven volledig veranderd. Het perspectief dat ik evolutie in actie ben, maakt dat ik me verantwoordelijk voel. Ik ben diegene die verantwoordelijk is voor mijn verleden en mijn toekomst. Door die verantwoordelijkheid volledig te nemen, leef ik meer en meer in het nu, met als intentie om van de wereld een plek te maken waar "iedereen deel vanuit wil maken".

 

Persoonlijke ontwikkeling is het ontwikkelen van je unieke zelf, jouw spirit. Dit is een levenslang proces en kun je niet alleen. Dit inzicht maakt dat ik, liefst wekelijks, contact zoek met gelijkgestemden bij Spirit First. Dit centrum biedt een plaats voor iedereen die op zoek is naar de "Zin van zijn/haar leven".

 

Mijn bijdrage aan Spirit First vertaalt zich in visie, passie en ondersteuning bij bijeenkomsten en cursussen. Mijn unieke bijdrage is mijn passie voor pragmatiek. Ik ben continu op zoek naar het nut en de praktische invulling van alle theorieën waar wij als Spirit First gebruik van maken. Integrale ontwikkeling wordt al snel een conceptueel "ding". Ik zie het als mijn taak binnen Spirit First om deze concepten begrijpelijk en praktisch toepasbaar te maken.

 

Als operationeel manager van een "full service webbureau", leef ik mijn passie in het dynamische bedrijfsleven en zie ik het als uitdaging om inspirator te zijn voor mijn collega's, klanten en partners van ons bureau.

 

Heb je interessen om mij in een persoonlijk gesprek beter te leren kennen, schroom dan niet om mij te mailen: joop@iqpro.nl

 

Jouw unieke zelf komt alleen tot leven in relatie met anderen. Join us!

 

© 2015 door Spirit First  gemaakt met  Wix.com 

 

Voor een afspraak bel

024-6425983​