© 2015 door Spirit First  gemaakt met  Wix.com 

 

Voor een afspraak bel

024-6425983​

Woensdag 8 april 2020

Lieve mensen,

In deze tijd van toch vaak afzonderlijk leven en in ons geval geen ontmoetingen bij Spirit First op de woensdagochtend, willen we met jullie een online ontmoeting realiseren. De eerste ontmoeting noemen we DE PROEFTUIN. Dit omdat het voor zowel jullie als in ieder geval voor ons het een exploreren is van nieuwe mogelijkheden.

Komende woensdag start Anja om 10:00 uur de eerste ontmoeting. Zoals we gewend zijn op de woensdagochtend, start zij de ontmoeting in stilte. Dus als je inlogt, zal dit een stil beeld zijn.

Mocht je problemen hebben met het geluid of wellicht het beeld, kan je via het programma een chatbericht sturen. Marian zal kijken of ze dit in moment met je kan oplossen, anders neemt zij na de ochtend contact met je op, zodat het bij een volgende ontmoeting wel zal lukken.

Als Anja de meeting heeft afgesloten, kan je opnieuw inloggen voor het tweede deel van de ochtend, de meditatie door AnneMarie.

 

Mocht je nog niet over de Zoom app beschikken, dan kun je deze gratis downloaden: https://zoom.us/download.

Doe dit ruim van tevoren en test het beeld en geluid uit, zodat je bijtijds aan kunt sluiten.

 

Onderaan dit bericht vind je de gegevens.

 

Lieve groet,

Anja, AnneMarie en Marian

 

 

 

Het eerste gedeelte van de bijeenkomst

Het Zesde Geluk of wel Anja nodigt je uit voor yoga-oefeningen via een Zoom meeting aanstaande woensdag 8 april om 10 uur. De yoga zal ongeveer 20 a 25 minuten in beslag nemen.

 

Join Zoom Meeting

Om in te loggen klik je of deze link

https://us04web.zoom.us/j/184761209

 

Meeting ID: 184 761 209

 

Vervolg/tweede gedeelte van de bijeenkomst

Om 10.30 uur opent AnneMarie een Zoom meeting. Zij verzorgt een geleide meditatie. Na het afsluiten van de voorgaande meeting, moet voor dit gedeelte opnieuw worden ingelogd.


Join Zoom Meeting

Om in te loggen klik op deze link
https://us04web.zoom.us/j/925429478?pwd=EeuVojhzZeo

 

Meeting ID: 925 429 478
Password: 024477