Je Unieke Zelf

StartFragment

Evolutionairen in de 6e eeuw begrepen het al en waren helder en duidelijk: de mens heeft het specifieke privilege en de enorme verantwoordelijkheid bewust te zijn van en voluit bij te dragen aan de menselijke evolutie. De realisatie en manifestatie van je Unieke Zelf is jouw persoonlijke en volledig unieke bijdrage aan de evolutie.

Wat betekent dat en hoe kun je dat realiseren? Dat is de gezamenlijke zoektocht en het onwijs inspirerende pad van Spirit First in het komende jaar.

In de blogs van de komende maanden zullen we steeds dieper ingaan op deze zoektocht en gezamenlijk de weg naar het realiseren er van ontdekken en ontginnen. Je levensverhaal wordt je inspiratiebron. Het is dan niet langer een geschiedenis die je te verwerken hebt, maar een soms pijnlijke leerschool waarin je passie en uniek zijn schuilt.

Door meditatie als vast onderdeel van je dag te gaan maken, herken je steeds beter de stilte en wijsheid in jezelf en wordt je een heldere inspiratiebron voor de mensen om je heen. Vandaar uit komt je Unieke Zelf steeds meer tot leven en straal je de passie van het leven uit.

EndFragment

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square