Wat zeggen onze deelnemers

 

 Mijn ervaringen//

 

Het aanbod van trainingen en workshops binnen Spirit First zal steeds vernieuwend zijn. De trainers zijn onderdeel van het ontwikkelingsproces waar de organisatie voor staat. Dat betekent dat er regelmatig nieuw aanbod is en tegelijkertijd dat de activiteiten die constant blijven zoals de ontmoetingsavond, de woensdagochtend, de vrouwengroep, meditatiebijeenkomst ook steeds fris en nieuw is. 

 

Hieronder vind je een aantal ervaringen van deelnemers die regelmatig bezoekers zijn van Spirit First

Dankbaar ben ik jullie en de groep voor de Sangha van gisteravond. Een Sangha van intense verbondenheid, stilte en vertrouwen. Geroerd door wat er vanuit de stilte in het licht werd gebracht, gedragen en liefdevol omarmd. De stralende aanwezigheid van zijn. De diepe betekenis en helende kracht van de Sangha werd nu voor mij zichtbaar en voelbaar. Als ook de urgentie van aanwezig en wakker zijn in elk moment.

 

Liefs,

Mirjam

9-11-2017

Hieronder de nieuwste reacties via facebook op de laatste bijeenkomst van de Jaartraining

Reacties via facebook //

​​​​​In onze jaartraining Integraal leven en coachen samen met Hendrik Jan (Hj Meutstege) onze huwelijksgeloften voorgedragen. De training draagt bij aan meer bewust zijn, authenciteit, verbinding, grootsheid, ontwikkeling en groei. Leven in liefde, heelheid en eenheid. ❤

Mirjam Meutstege- van Hout

3-6-2017

​​​​​Dit weekend weer prachtige dagen bij Spirit First gehad.  Ik volg de Integrale jaartraining en het brengt mij heel veel inzicht, levensgeluk, kracht en wijsheid. De neiging om steeds vanuit "armoede" (of wel problemen) te leven; dit te zien en te omarmen geeft al veel inzicht. Het ervaren hoe het is om vanuit "rijkdom" te leven en dat alles al in oorsprong in mij leeft geeft mij veel levensgeluk. Dit gun ik iedereen. Ben je benieuwd, kijk dan eens op de site of kom eens op een donderdagavond naar de ontmoetingsavond. Voel je welkom !

Marian Nillesen

3-6-2017

Quote Integrale Jaartraining //

​​​​​Voor mij is ontwikkeling het belangrijkste in mijn leven. Niet omdat ik niet tevreden ben met wie ik ben, maar omdat ik mijn potentieel volledig beschikbaar wil stellen aan evolutie. De "Integrale jaartraining" heeft mij exponentieel helpen ontwikkelen. Op een zeer inspirerende wijze worden modellen vanuit het AQAL (Ken Wilber) levend gemaakt, zodat ik die in kan zetten in mijn eigen leven. Persoonlijk werd ik vooral uitgedaagd door de evolutionaire insteek, tijdens de blokken "Evolutionair Leven" en "de Spiral". Wil je een volgende stap maken in bewustzijnsontwikkeling en wil je jezelf uitdagen tot een leven dat bijdraagt aan meer schoonheid, waarheid, goedheid en helderheid? Dan kan ik je deze jaartraining enorm aanbevelen. Joop de Vette is een inspirerende trainer, die in staat is om iedere cursist telkens opnieuw uit te dagen tot de volgende stap in zijn of haar ontwikkeling.

Joop 

Quote Moestuin //

Ervaring van een vrijwilliger:
Ik merk dat het mij goed doet om vrijblijvend in de moestuin van Spirit First af en toe te werken. Ik vind het heerlijk om onkruid te wieden; hoe schoner de grond, des te meer rust in mijn hoofd. Ik word er altijd blij van en heb de afgelopen maanden van alles geleerd. Bijvoorbeeld hoe je worteltjes moet verspenen, hoe je de grond zo vruchtbaar mogelijk maakt en hoe je jonge slaplanten verpoot. En wist ik veel dat er een soort snijbonen groeien waarvan je de boontjes bewaart, laat drogen en in de wintermaanden gaat weken en vervolgens koken. Lekker en boordevol vitaminen! Een leuke bijkomstigheid vind ik dat ik juist na het werken in Nederasselt ook weer meer zin krijg om in onze eigen tuin te werken.
Ook is het gezellig om in de koffiepauze even uit te rusten en het gebabbel te horen. Er is altijd wel iemand die een lekker recept weet of iets anders heeft te vertellen. Als vrijwilliger mag je best wel eens iets Van het land meenemen. Ik heb al heerlijke pompoensoep gemaakt, kruidenthee gezet van dropmunt en slasoorten geproefd.

Quote ervaring met Spirit First //

Ik ben nog steeds blij dat ik 2 jaar geleden kennis gemaakt heb met Spirit First.

Het was voor mij een verassing dat er zo dicht in de buurt van mijn huis een groep mensen was die samen al 6 jaar met elkaar op weg waren om hun authentieke zelf te ontdekken, te leven en te ontwikkelen.

Ik werd uitgenodigd om mee op weg te gaan.

Dit kon op de donderdagavond, maar ook in de jaartraining. Ik heb inmiddels 2 jaartrainingen meegedaan. Ik voel mij heel welkom in deze groep en ook dankbaar om mijn proces van bewustwording zo te kunnen delen met deze mensen. Ik hoop hier nog lang van te kunnen genieten.

 

Lidy

Quote ervaring jaartraining //

Een paar dagen na de beëdiging van de jaartraining zit ik hier thuis woorden te geven aan
wat, naast de vele leermomenten die er waren, er voor mij persoonlijk nu als grootste groeipunt
uitspringt.
Hoewel ik in het begin veel weerstand voelde om kritisch naar GROEN te kijken, kan ik nu de inhoud van onderstaand interview met Don Beck volledig en van harte onderschrijven.
Het voelt zo goed om weer in beweging te komen en de sprong naar 2e Tier te nemen!
Ik dank jou en zie jou als mijn leermeester in mijn verlangen naar wijsheid.


Tonnie

Activiteiten//

​​- Ontmoetingsavond

- Open Huis op Woensdagochtend

- Meditatieochtenden

- Vrouwengroep

- Moestuin

- Bibliotheek

- Introductieavond

- Jaartraining Integrale Bewustzijnsontwikkeling

- Tweedaagse Enneagramtraining

 

- Buddyschap

- Bewust Mantelzorgen

- Integraal Herstel


- Basiscursus, cq jaartraning Integrale Bewustzijnsontwikkeling


--