Is ontwikkeling één van jouw voornemens voor 2016?

 

 

Mooi mens,

 

Is ontwikkeling één van jouw voornemens voor 2016?

 

Wij willen je uitnodigen om van 2016 het jaar van jouw persoonlijke ontwikkeling te maken?

 

Waarom is ontwikkeling zo belangrijk?

De wereld om ons heen verandert snel. En het vraagt van ons om mee te veranderen. Wij mensen hebben in de afgelopen duizenden jaren geleerd om dingen vast te zetten in wetten, regeltjes en overtuigingen. Dit vastzetten hielp ons om te overleven en onze dagelijkse werkzaamheden goed uit te voeren. We zijn nu op het punt aangekomen dat de wereld zo snel verandert dat deze methode van vastzetten niet meer goed werkt. We ervaren steeds vaker dat de werkelijkheid niet vast is, maar continu in beweging.

 

Hoe kunnen we daar op een ontspannen manier mee omgaan?

Spirit First wil iedereen, die in deze turbulente en continu veranderende wereld een bijdrage wil (blijven) leveren, graag helpen om een houding te vinden die past bij deze uitdaging. De wereld heeft jou hard nodig. Het oude denken is dat de regering het voor ons moet oplossen, maar de grootste bijdrage moet in de toekomst worden geleverd door mensen zoals jij en ik.

 

De wereld heeft jou dus hard nodig. Jou in jouw beste vorm, voorbereid op wat komen gaat. Wil jij, net als wij, ook het verschil maken en kun je wel wat hulp gebruiken? Sluit je dan aan bij Spirit First, om samen met ons de benodigde ontwikkeling door te maken.

 

Dit klink als een hele opgave en ik hoor je denken "

Waarom zou ik dat willen?". Nou, omdat bijdrage gelukkig maakt! Je wordt niet gelukkig door aan de zijlijn te staan. Ik hoor ook vaak van mensen dat ze helemaal geen bijdrage willen leveren, want ze hebben een gezin te onderhouden en kinderen op te voeden en groot te brengen. Opvoeding van onze jeugd, is misschien wel de belangrijkste bijdrage die we kunnen leveren. Hoe helpen we de volwassene van te toekomst om voorbereid te zijn op die nieuwe, snel veranderende, wereld. Onderwijs en opvoeding laten misschien wel op de meest pijnlijke manier zien hoe we dingen hebben vastgezet. Vooral daar wordt gevraagd om een nieuwe houding.

 

Voel je je aangesproken, ga dan komend jaar actief aan de slag. Ben je al langer bezig met persoonlijke ontwikkeling, dan sluit onze "Integrale jaartraining" misschien goed bij je aan. Mocht je twijfelen, dan kun je dit met Joop de Vette overleggen.

 

Wij denken dat voor de volgende personen de Integrale basistraining dé ideale start van 2016 is:

 

  1. Je bent (redelijk) nieuw op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en wilt het komende jaar op regelmatige basis de open inloopmomenten (woensdagochtend en/of donderdagavond) benutten om jezelf verder te ontwikkelen.

  2. Je komt al langer bij Spirit First en maakt daarbij vooral gebruik van onze inloopmomenten. Je hebt echter soms moeite om onze theorieën en het AQAL model te begrijpen, wat je wellicht remt in je ontwikkeling. Je wilt je goed voorbereiden op een volgende "Integrale jaartraining".

 

Wil je een goede start maken in 2016, meld je dan aan voor de                                         of de                             .

Je kunt hiervoor mailen naar: info@meeander.nl of info.spiritfirst@gmail.com. Je kunt ook één van de bestuursleden van Spirit First aanspreken. Zij kunnen ook al jouw vragen over de trainingen beantwoorden.

 

De trainingen starten op:

  •                      => zaterdag 16 januari 2016

  •                      => vrijdag 8 januari 2016

We hopen je te verwelkomen op één van onze trainingen.

 

Al het beste toegewenst voor 2016.

 

Het bestuur van Spirit First